Предстои да се изиграе нова порция от евроквалификационни мачове за Евро 2024. Разбира се, от Gong.bg ще ви направим съпричастни към интересните сблъсъци, като на сайта ще може да гледате някои от тях НА ЖИВО с картина и да се потопите в изживяването заедно със самия мач.

В 19:00 часа стартира двубоят между Естония и Австрия, който може да наблюдавате и по Нова спорт, както и на сайта Gong.bg. Австрия е абсолютен фаворит в срещата, като вече си е осигурил класирането, събирайки 17 точки в група F, но е само на една от първия Белгия и има чудесна възможност да оглави групата. Естония е на последна позиция със само точка и има едва два отбелязани гола, като тимът е допуснал цели 18.

По същото време може да наблюдавате НА ЖИВО на Gong.bg и приятелския двубой между Норвегия и Фарьорски отстрови. Звездите на домакините Ерлинг Халанд и Мартин Йодегор ще бъдат под прожекторите, като тимът е абсолютен фаворит за победата. Норвегия претърпя огромно разочарование, като вече няма шансове да се класира за Евро 2024, поради великолепното представяне на Шотландия и Испания в група А.

В 21:45 часа ще имате възможност да се насладите на двубоя между Люксембург и Босна и Херцеговина, който също е част от евроквалификациите. Срещата ще бъде излъчена НА ЖИВО с картина на Gong.bg, както и да го гледате по Нова спорт. Босна и Херцеговина няма шанс да се класира в следващия етап, но Люксембург има тази възможност, като тя минава при задължителна домакинска победа срещу днескашния съперник. Проблемът при Люксембург е, че тимът е вкарал едва 8 гола, но е допуснал цели 18, като само Лихтенщайн е с по-лоши дефанзивни показатели.