Нападателят на Байерн Мюнхен - Лерой Сане, няма място в отбора на Германия за предстоящото Европейско първенство, заяви Феликс Кроос, който е брат на Тони Кроос. Според него Сане е труден характер и създава много проблеми. Феликс, който е с 1 г. по-малък от Тони, е бивш футболист и има мачове в Бундеслигата. 
 
“Лерой е страхотен играч, но ако не е титуляр, може да се превърне в проблем за други хора. А това не трябва да се допуска на еврофиналите”, заяви Феликс Кроос пред “Билд”.
 
Тони Кроос обаче реагира остро на думите на брат си. Двамата имат свой подкаст - “Einfach mal Luppen”, в който основно говорят по футболни въпроси. В ефир той направи забележка на Феликс.
 
"Видях, че си попаднал в медиите и в случая не съм съгласен с теб. Познавам Сане и съм сигурен, че няма да създава проблеми. Селекционерът решава кой и кога ще играе, но според мен Германия не може да си позволи да остане без футболист с неговите качества. Убеден съм в това на 1000 процента", заяви Тони Кроос.
 
"Преценката ми е от това, което виждам отстрани. Досега не съм те питал за него, просто такива са ми впечатленията. Винаги се радвам, когато бъда убеден в обратното", подви опашка Феликс след острите думи на батко си.