Отборът на Тотнъм стартира подготовка за новия сезон на клубната си база в Лондон. "Шпорите" започнаха с медицински тестове, а за пръв път в тренировъчен екип се появи новото попълнение на отбора Виктор Уанияма. 

Коравият полузащитник, който подписа петгодишен договор с отбора от "Уайт Харт Лейн", след като се присъедини към отбора с неназована от двете страни трансферна сума, започна задължителните медицински тестове на базата "Хотспърс Уей" в понеделник.

Бившият полузащитник на Саутхемптън няма как да е изненадан от методите в предсезонната подготовка на Маурисио Почетино, след като именно той го привлече на южния бряг от шотландския Селтик.

Кристиан Ериксен също се присъедини към новия си съотборник във фитнеса на тренировъчния център на Тотнъм. Датчанинът се наслади на хубава лятна почивка, след като не бе зает с националния си отбор, който не успя да се класира на UEFA EURO 2016.

Според английските медии Тотнъм продължава да следи изкъсо развитието около холандския нападател Винсент Янсен, който открито заяви, че иска да облече фланелката на "шпорите", но от АЗ Алкмаар отказаха да го пуснат посока Албиона.