Уест Хем – Манчестър Юнайтед 2:0 /първо полувреме/, 7-и кръг, Висша лига.

Уест Хем поведе още в 5-та минута. Люк Шоу загуби топката от Пабло Сабалета. След това Марк Нобъл комбинира с аржентинеца, който центрира в наказателното поле на Манчестър Юнайтед, където Фелипе Андерсон бе изпуснат и технично вкара топката във вратата на Давид де Хеа.

Манчестър Юнайтед можеше да изравни резултата в 23-та минута, когато Ашли Йънг центрира в наказателното поле на Уест Хем, където Ромелу Лукаку изпревари Иса Диоп и стреля, но топката се спря в левия стълб на вратата на Лукаш Фабиански.

Четири минути по-късно, Люк Шоу центрира в наказателното поле на Уест Хем, където Иса Диоп загуби равновесие и не успя да изчисти топката, което даде нова възможност пред Ромелу Лукаку, но той не успя да стреля и не се възползва от открилата му се възможност.

Уест Хем удвои своята преднина в 43-та минута. След центриране от корнер в наказателното поле на Манчестър Юнайтед, Иса Диоп не успя да стреля с глава, а продължи към Андрий Ярмоленко, който стреля, топката се отклони в крака на Линдельоф и се заби неспасяемо в горния ляв ъгъл на вратата на Давид де Хеа.