Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино предприе екстравагантен начин за сплотяване на колектива при „шпорите“ ден преди лондонското дерби с Уест Хем. Наставникът на тима покани всички футболисти и служители на клуба, включително и собственика Даниел Леви на вечеря в тузарски лондонски ресторант.

На сбирката присъствали цели 50 души, а както можете да се досетите, сметката, която платил Почетино била четирицифрена сума. Аржентинецът се разделил със 7000 паунда.

Почетино: Тотнъм - Уест Хем е много повече от мач

„Имахме вечеря в лондонски ресторант заедно с целия персонал и играчи, които поканих. Аз платих сметката. Тактическите занимания не се провеждат само в клуба, те се провеждат и навън. Тази вечер заедно беше важна колкото са важни и заниманията на терена. За да работим добре на терена трябва да се познаваме по-добре извън него. Трябва да се виждаме в различна среда, за да ги опозная и да говоря с тях по различен начин. Това бе една от редките възможности да го направим, защото сме много заети да играем мачове и да тренираме“, коментира Почетино.