Тотнъм откри своя нов стадион с победа 2:0 над Кристъл Палас вчера, а Маурисио Почетино бе повече от доволен. Хюн Мин Сон записа името си в историята, като вкара първия гол на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" в 55-та минута, а десет преди края Кристиян Ериксен оформи крайния резултат. След срещата Почетино отново наблегна на това колко важно за клуба е преместването на новия стадион и разкри, че тимът му ще свикне лесно да играе пред подобна наелектризираща атмосфера.

"Това е едва вторият ни ден на стадиона, но вече започваме да се чувстваме като у дома. Взехме правилно решение да се преместим тук още преди края на този сезон и тази стъпка е много важна за нашето бъдеще. Беше рисковано да се преместим сега заради нашите амбиции до края на кампанията, но смятам, че във футбола трябва да рискуваш, за да спечелиш. Разбира се, че за нашите противници ще бъде трудно, защото атмосферата е невероятна и бързо се адаптираш към нея. Ако това не е достатъчно, за да те мотивира, тогава има нещо сбъркано в теб", каза аржентинецът.

Тотнъм излезе временно на трето място след победата и продължава борбата за топ 4. Следващата седмица във вторник лондончани приемат Манчестър Сити в първи 1/4-финален сблъсък за Шампионката лига.