Тотнъм откри през април новия си стадион, който се оказа истинско архитектурно бижу. Но се оказа, че може да започне новия стадион отново на "Уембли" или друг лондонски стадион, ако довършителните работи по съоръжението не приключат окончателно. 

Вестник "Сън" твърди, че през април "шпорите" са получили само временен лиценз до края на сезона за провеждане на официални събития на него. Така те ще трябва да кандидатстват мач за мач за получаване на още отсрочки или да бъде затворен до окончателното му завършване и получаване на постоянен лиценз за безопасност. 

Това е накарало боса на Тотнъм Даниел Леви да организира спешна среща със строителите, на които да им постави условие да действат по-бързо и да няма проблеми за стартирането на новата кампания на стадиона. Те го уверили, че ще се постараят да са готови в срок. 

Но липсата на постоянен лиценз може да отложи планираното масово гледане на финала на Шампионската лига на съоръжението на 1 юни. Все пак ръководството ще кандидатства за временен лиценз за това събитие пред строителните комисии.