От ръководството на Тотнъм желаят да популяризират с още своя нов стадион.Те искат световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа (държи световните титли на IBF (Международната боксова федерация), WBA (Световната боксова асоциация) и WBO (Световната боксова организация) да се бие на техния стадион.

Лондончани са готови да преговарят с Джошуа, който се очаква по-късно тази година се завърне на боксовия ринг с мач в Обединеното кралство. 

В момента боксьорът изпитва трудности да си намери нов опонент, след като гласеният Джарел Милър бе хванат с допинг.

Преди време Джошуа имаше мачове в бившия "дом" на "шпорите" - "Уембли". Стадион, на който Тотнъм игра почти два сезона, преди да дочакат завръщането си на "Тотнъм Стейдиъм". Именно на "Уембли", през април 2017-а г., Джошуа победи големия си конкурент за световните титли на WBA, IBF и IBO - Владимир Кличко.

Последният боксове мач в стария дом на Тотнъм - "Уайт Харт Лейн", се състои през септември 1991 г., когато Крис Еубанк нокаутира Майкъл Уотсън. 

Междувременно се очаква 29-годишният американец Анди Руис да е следващият опонент на Джошуа, но тази информация все още не е потвърдена.