Българският фенклуб на Нюкасъл Юнайтед подкани привържениците на „джордитата” да подновят своето членство и за сезон 2019/20. Ръководството на родните „свраки” призова, че кампанията за регистриране завършва на 30-и юни и хората, които искат да се присъединят към общността трябва да се забързат, за да оформят своята членска карта.

Сайтът подсеща също така, че редовно се правят сбирки, на които се гледат изявите на отбора от Северна Англия, а също така има и любопитни инициативи извън футболната игра.

Регистрирайте се тук

Същевременно групата на Нюкасъл направи интересна игра, която ще се проведе в хода на сезон 2019/20 от Висшата лига, за която можете да прочетете по-долу в текста.

"Здравейте приятели,

Около трепетното очакване на новини от Нюкасъл за смяна на собственост, трансфери и мениджърски рокади се заформи една идея!

През следващия сезон ще гледаме мачове като гости, само, че не на стадиони от Висшата лига, а в малки спретнати кръчмета в страната!
Идеята е да си гостуваме на сбирки за гледане на мач в градовете където има регистрирани във фен клуба привърженици на отбора.

Кръговете от надпреварата в Англия са 38, като се добавят и немалкото мачове за купите които ще се изиграят, се очертават много възможности за сбирки.

Макар да сме сигурни, че няма нужда от допълнителна мотивация, все пак най-пропътувалия фен ще получи награда накрая на сезон 2019/2020. Ще поощрим и заелите 2 и 3 място!


Няколко забележки:

* За съжаление на феновете в чужбина, ще се отчитат пътуванията само в България– сбирки в Лондон и Нюкасъл са особено приятни, но натрупаната дистанция ще е обезсърчителна за повечето фенове в България!

* Километрите ще се смятат по данни от картографията, а не от километража!

* Датите на гостуванията ще се публикуват постепенно, след приключване на регистрацията във фен клуба!

* След публична дискусия е възможно да се появят още забележки – идеята е нова и ще я обогатим заедно!

Нямаме търпение да започва новия сезон, а с това и незабравимите сбирки за гледане на мачове на гости!

Ако още не сте се регистрирали със фен клуба, може да го направите тук", завършиха от Нюкасъл България.