Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо защити играчите си от критиките относно тяхното представяне по време на мача срещу Тотнъм, завършил с минимална победа от 1:0 за “червените дяволи”. Специалния заяви, че възпитаниците му заслужават повече уважение, отколкото са получили.

И това го има, Моу остави думата на специалистите

“Надявам се да сте се насладили на победата срещу Тотнъм повече, отколкото някои други го сториха. Не искам да коментирам критиките, които бяха отправени към нашето представяне. Ако започна да коментирам, рискувам да свърша нечия друга работа”, каза Моуриньо.

“Знам, че всеки анализира случващото се по свои собствени критерии. Понякога абсолютно еднакво представяне от страна на няколко клуба е магическо, пример за брилянтна тактика и невероятно представяне на играчите. За някои други отбори обаче същатата тактика и същото представяне е определяно като негативно”, допълни той.

Моуриньо превръща “Олд Трафорд“ в познатата крепост

“Например, “шпорите”. Побеждават Ливърпул и Реал Мадрид и не могат да отбележат срещу Манчестър Юнайтед. Мисля, че моите играчи заслужават повече доверие и респект”, коментира Специалния.