Вратарят на националния отбор на Англия Джорд Пикфорд има сериозна подкрепа на UEFA EURO 2024. Неговата съпруга Меган Дейвисън често може да бъде забелязана на трибуните на стадионите, на които играе той.

Русокосата дама не пропусна възможността да застане зад съпруга си и по време на шампионата в Германия. Тя демонстрира подкрепата си за Пикфорд, като облече екипа на вратаря в Англия в четвъртък, по време на равенството с Дания 1:1.

Меган, която е съпруга на Джордан Пикфорд, завършва университета в Съндърланд през 2021 година.

Двойката се запознава, когато са били още в училище и според информациите в медиите, са заедно от 14-годишна възраст. Tя се мести в Ливърпул с него след трансфера му в Евертън през 2017 година.

Меган пътува и по време на Световното първенство, за да подкрепи своя приятел и беше забелязана на трибуните на всеки мач.

Красавицата беше заснета да носи огромен диамантен пръстен, а малко след това през 2020 година двойката мина под венчилото.

Двамата имат момче и момиче. Меган роди на 17 февруари 2019 г. момче на име Арло, а през септември 2023 година се появи и тяхното момиченце.