115 кикбоксьори от 12 клуба от цяла Южна България ще премерят сили на TERES Sparring Day на 26.01.20 (тази неделя) в Пловдив.

Бойци от водещите клубове в региона се събират за общо обиграване и „сверяване на часовниците“ преди предстоящите официални турнири от пролетния дял. Всички трениращи кикбокс ще имат възможност да изиграят по два мача с равностоен противник в среда близка до състезателната. Така треньорите ще могат да видят до къде са стигнали техните подопечни в подготовката и готови ли са наистина за предстоящите големи турнири.

Тази година в спарингите се включват клубове от Стара и Нова Загора, Свиленград, Димитровград, Мадан, Пазарджик, София и Пловдив.

Лично националният селекционер по кикбокс и член на управителният съвет на БККБМТ г-н Станислав Бахчеванов ще присъства на събитието. Така форумът се превръща в още една възможност за младите бойци да бъдат набелязани за бъдещи национални състезатели.

TERES Sparring Day се превърна в традиционно събитие, организирано от пловдивския клуб Терес. Преди всяко голямо състезание от няколко години насам клубът събира всички желаещи от региона. Най-малкият участник е едва на 7 години, а най-титулуваните са световен шампион по кикбокс и световна шампионка по муай тай. Интересът тази година към събитието е рекорден. Това показва колко полезен е форматът за всички треньори, състезатели и кандидат състезатели.

Начало на битките: 10:00 часа
Място:
TERES GYM & FIGHT CLUB
Зала „Кючука“ Пловдив
ул. „Димитър Талев“ №: 75А
Входът се намира срещу входа на стрелбището. Точно до бариерата в дясно. Залата е на третия етаж от ново построената сграда на комплекса.

ВХОД СВОБОДЕН!

teres.bg