В неделя Хебър спечели с 1:0 домакинството си на Ботев Гълъбово, което зарадва треньора на пазарджиклии Николай Митов.

"Доволен съм от 3-те точки. Играхме срещу един от добрите отбори в групата. Следя ги, те играят 4 години почти едни и същи хора, взеха добри играчи като Антон Огнянов от Арда. Доволен съм, защото победихме отбор, който принципно трудно губи."

"Първото полувреме ги надиграхме тотално, второто натиснахме, отбелязахме гол и просто трябваше да си затворим мача с втори. Като не стана така в края можеше да се стигне и до изравняване, защото когато атакуваш е нормално да има и контраатаки на противника. Мисля, че зарадвахме публиката, а и си е друго да играеш в Пазарджик."

"Продължавам да твърдя, че ние изграждаме отбор. През лятото по изкуствен начин определени медии ни вмениха, че ние едва ли не гоним на всяка цена Първа лига и така нататък. Истината е, че се иска много работа. Истината е, че взехме 4-5 играчи от Първа лига. Влади Гаджев пък не беше играл няколко месеца."

"Когато тези хора направят подготовка през зимата, нещата ще се променят. Доволен съм от Анди Краев, от Каракашев, от Томи Папазов. Бях наясно какво ни чака и не съм се заблуждавал от първите две победи над Плевен и Варна. Но виждам и позитивите. Независимо, че загубихме точки отборът играе много по-добре от преди."

"Имаме уникална база вече, за което благодаря на кмета ни Тодор Попов, а следващата ни задача е постепенно да интегрираме при мъжете младите таланти от школата", каза Митов.