ЦСКА получи повиквателна за своя вратар Даниел Наумов, който e юноша на Лудогорец. Той е поканен от националните селекционери за приятелската среща между първите тимове на България и Беларус в София (26 февруари), съобщават от ЦСКА 1948.

"Армейският клуб няма да прави спънки на своя футболист в името на интересите на българския футбол. Датата не е от официалния календар на ФИФА, а по програма ЦСКА играе на следващия ден (27 февруари) ключов мач от Втора лига срещу третия Монтана. Това определено ще наруши подготовката на червените, тъй като Даниел е сред лидерите на тима ни, но националният тим на България и класиране на европейски финали е над всичко."

В тази връзка изпълнителният директор на ЦСКА Добрин Гьонов изпрати писмо до и.д. президент на БФС - г-н Михаил Касабов. В него клубът благодари за оказаната чест с Дани Наумов, потвърждава политиката си за развитие само на български футболисти и желае успех на националния тим в предстоящите баражи за Евро 2020.

"Успех и на Дани! Вярваме, че скоро и други футболисти на ЦСКА ще получат признание в националните отбори", добавят "червените".