Бившият капитан на ЦСКА Валентин Илиев може да продължи кариерата си в чужбина. Самият той призна, че в момента води преговори с тим зад граница, но все още няма нищо официално. 

Защитникът, който скоро навършва 35 години, се оказа ненужен на "Армията" за новия сезон в Югозападната В група. Още преди да стане ясна съдбата на "червените", ветеранът беше обявил, че е готов да играе за тях, където и да било. 

"Преговарям с отбор, в който да продължа кариерата си. Не става въпрос за български, а за чуждестранен. Все още обаче няма нищо конкретно, така че няма какво да обявя и да коментираме сега", сподели Илиев пред "Тема Спорт". 

Той се дистанцира от случващото се в момента в ЦСКА и не пожела да коментира бившия си клуб. Единствено бившият капитан на "червените" пожела успех на тима и стабилизиране занапред. 

"Няма какво да говоря за ЦСКА, след като вече не играя там. Нямам право да давам оценки. Само искам да пожелая успех на щаба, който се е заел да работи сега там. Надявам се отборът да се стабилизира и да се върне в А група възможно най-бързо", сподели защитникът.