Защитникът на ЦСКА Валентин Илиев получи награда за цялостен принос на церемонията „Футболист на футболистите“ след края на сезон 2014/2015 в А група.

„Изключително съм благодарен за това, че съм оценен по този начин. Благодаря на всички, които са ме подкрепяли през годините. На цялата червена общност благодаря за подкрепата и успех на всички“, заяви Валентин Илиев.

„Определено моето желание е да продължа да играя и ако не ме съпътстват контузиите с най-голяма удоволствие бих продължил да играя. Не мога да отговоря къде ще играем. Ще трябва да изчакаме няколко дни, за да видим какво ще се случи с ЦСКА. Оптимист съм и вярвам, че ЦСКА няма да изпадне в долните групи“, сподели Валентин Илиев.

„Последната информация, която ни меше дадена преди двубоя с Литекс е, че до 3-4 дни ще има яснота. Казаха ни да проявим търпение и да изчакаме до тогава" каза Илиев.

Попитан, дали би остана в ЦСКА, ако тимът не е в А група, Вальо Илиев заяви: „Независимо къде играе ЦСКА и в коя група, за мен не е проблем и не ме притеснява."

„Винаги трябва да сме оптимисти. Каква ще е реалността и какви ще са фактите ще разберем до няколко дни, но аз вярвам и се надявам на светло бъдеще на нашия клуб. Нека видим какво ще стане. Сега каквото и да коментирам мисля, че ще е излишно“, добави още Валентин Илиев.