Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров смята, че се създава изкуствено напрежение отвън в клуба. Според него, това е причината за излизането на информациите от последните дни, според които "червените" ще бъдат изхвърлени и от В група. 

"Не знам защо се стига до двойния аршин към ЦСКА. Явно това им харесва на някои, искат да има истерия около ЦСКА. Някои хора не искат да има спокойствие при нас и да си вървим по предначертаната стратегия." 

"Все още не е започнала процедурата по несъстоятелност, тя ще стартира в средата на месеца. Ако се стигне до споразумение с кредиторите, това ще е едно светло бъдеще пред клуба", сподели Тодоров пред Канал 3. 

"Картината не е такава, каквато се представя, въобще не е истерична. Нормално е да излизат казуси, с които обаче ние един по един се справяме успешно. Видимо е, че от мач на мач подобряваме играта си, сработват се момчетата." 

"Очаквам с голям интерес мачовете за Купата, когато ще срещнем и по-сериозни отбори, за да видим до къде сме стигнали с работата си и да проверим класата си", сподели още изпълнителният директор на ЦСКА.