Страховити слухове за изваждане от „В“ група или отнемане на огромен брой точки от актива продължават да тормозят ежедневието на ЦСКА. Феновете са разтревожени, защото почти нямат почивка от лошите новини, а и няма и кой официално от БФС да поеме отговорността, да излезе и да потвърди слуховете или опровергае.

Сега поредните медийни новини са, че все пак от футболната ни централа ще изпратят писмо до ФИФА, с което да поискат отсрочка за разплащането по многобройните изгубени дела от клуба, за което се иска отнемането на много точки.

Според „Труд“, като доказателство ще бъде посочено насроченото за 24 септември дело за обявяването на клуба в несъстоятелност, след като второ по същия въпрос бе отказано от съда.

В тази продължаваща несигурност ЦСКА продължава да гони рекорди при участието си в ЮЗ „В“ група, където днес от 17.00 ч. „червените“ ще изиграят поредния си мач. Съперник в петия кръг на „Българска армия“ е отборът на Велбъжд, а двубоя може да проследите минута по минута в Gong.bg и по Дарик радио.

„Армейците“ досега записаха 4 от 4 успеха в третия ешелон, при голова разлика 16-0. Нова победа днес срещу Велбъжд поне с три гола разлика ще изравни техния рекорд за 6 поредни успеха с такава голяма разлика в резултата.