Отборът на ЦСКА посреща Балкан Варвара в пореден мач от първенството на В група. Двубоят на „червените“ от 32-я кръг на трета дивизия в родния футбол е от 16 часа на стадион „Васил Левски“ и можете да проследите развитието му в Gong.bg.

Футболистите, водени от старши треньора Христо Янев са безапелационно начело във временното класиране с 85 точки, като имат 28 победи и само едно равенство. Янев дава почивка на Костадин Хазуров и Ангел Грънчов за днешния сблъсък.

„Червените“ са далеч пред втория Витоша Бистрица и логично главната цел в лагера на ЦСКА е спечелването на финала в турнира за Купата на България срещу Монтана.

Преди това ЦСКА има още един мач, на 18-и май срещу Витоша Бистрица, който е отложен от 28-я кръг на В група.

Отборът на Балкан Варвара пък е на дъното във временното подреждане във В група с едва 14 точки. Съставът има само 3 победи от началото на първенството, плюс 5 хикса и общо 21 поражения.

За мача ЦСКА – Балкан ще бъде отворен само и единствено Сектор А на стадион „Васил Левски“, входове №2, №25 и VIP.

Билетите са с цена 7 лева. Абонаментните карти за тази среща важат и картодържателите ще могат да минават през всички отворени входове. Билети ще се продават в деня на мача, а касите ще отворят точно в 13:00 часа.

Ще работят само централните каси на ул. „Гурко“. Паркингът пред стадиона няма да може да бъде използван.

За притежателите на VIP с платено паркомясто ще бъде подсигурено пространството откъм Вход 2 до фитнеса на Сектор Б.