Легендата на ЦСКА и най-добър реализатор в историята на българския футбол Петър Жеков разкри интересни детайли от времето около първата треньорска рокада в клуба миналия сезон. Той обяви, че когато Нестор Ел Маестро е бил уволнен, за поста му се е предложил Стойчо Младенов. 

Но лично собственикът на "червените" Гриша Ганчев е отхвърлил кандидатурата му и впоследствие назначи Любо Пенев. Друг е въпросът, че бившият таран не изкара дълго начело и не довърши сезона, та трябваше Люпко Петрович, Димитър Пенев и Добри Митов да вадят кестените от огъня накрая. 

"Стойчо беше опитал да се върне, когато се търсеше треньор след махането на сърбина. Искаше да стане той, но Гришата го е изхвърлил като мръсно коте. Стойчо като беше треньор, плащахме на жена му 25 хил. лв. заплата, а тя си живееше в Стара Загора."

"Синът му прибираше по 10 хил. лв., за да реди шапките на тренировка", разкри голмайстор №1 в историята на българския футбол пред вестник "България днес". В момента Младенов води казахстанския Кайсар и има договор до края на годината, който е с опция да бъде удължен с още 12 месеца.