Посланикът на Великобритания в България Нейно превъзходителство Ема Хопкинс посети стадион "Българска армия". Тя беше част от официалната делегация на островитяните, която днес присъства на приятелската среща между отборите на ЦСКА U19 и Икар - отборът на Кралските военновъздушни сили на Великобритания.

Г-жа Хопкинс посети музея на армейците, а лично легендата на "червените" Димитър Пенев й подари фланелка на ЦСКА. На гърба беше изписано името й и символичният номер 10. След това британката стъпи на терена на стадион "Българска армия" и си направи снимка за спомен с Димитър Пенев и спортния директор на "армейците" Пламен Марков. Разбира се, г-жа Хопкинс веднага след приключването на протокола облече фланелката.

Британски офицери се запознаха с историята на ЦСКА

Ема Хопкинс призна, че се интересува много от футбол и заедно с нейния съпруг са фенове на Ливърпул.

Официалната делегация на британците, водена от представителя на НАТО полковник Джонсън и генералът от Военновъздушните сили на Великобритания - Марк Гилиган, получиха подаръци от ръководството на "червените".

Гостите останаха възхитени от посрещането и оказаната чест и изразиха радостта си, че имат възможност да премерят сили с истински армейски отбор навръх големия празник на България на 6 септември - Съединението.

ЦСКА пусна в продажба билетите за мача с Верея

Г-жа Ема Хопкинс и хората от официалната делегация обещаха, че когато имат възможност, ще посещават домакинските мачове на ЦСКА, а голямото им желание е това да стане още този петък, когато тимът на Стамен Белчев приема Верея.