Един от лидерите в отбраната на Левски Нуно Рейш стресна спортно-техническия щаб на тима. Португалецът се хвана за бедрото и затова не участва в последната проверка на "сините" от лятната подготовка срещу швейцарския шампион Йънг Бойс. 

Засега обаче първоначалните прегледи показват, че не се касае за нещо сериозно и той ще е на линия за старта на кампанията след осем дни. Тогава столичани срещат словашкия Ружомберок в първи мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа. 

Все пак на Рейш ще бъдат направени допълнителни прегледи след приибирането на отбора в България днес. Той оформи добра двойка с новото попълнение Янис Каргас в средата на отбраната на отбора, а се очаква скоро конкуренция да им бъде и Холмар Ейолфсон, който трупа физическа подготовка след тежката травма на коляното, която получи преди осем месеца. 

Със сигурност аут от състава за старта на сезона е последното ново попълнение Дени Алар. Австриецът получи травма в прасеца на една от първите си тренировки след трансфера от Рапид Виена и е малко вероятно да го видим в игра срещу Ружомберок или първите два кръга от новия сезон.