Сакалиев с големи амбиции в колоезденето, мечтае за Обиколката на България

След края на футболната си кариера, Стойко Сакалиев се посвети на друг спорт – колоезденето. Бившият нападател се занимава съвсем сериозно с новата си страст и дори има сериозна цел – участие в Обиколката на България.

“Спортът, който в момента ми е на сърце е колоезdенето, това е много красив спорт, един човек тр да го практикува за да го опознае. Имам амбиции за нещо повече, но трябва време”, разкри Сакалиев пред „Домът на футбола”.

„Както повечето спортисти казвам, че е важно участието, за мен е целта да мина поне един етап в Обиколката на България.”

„Тази година ме картотекираха като професионалист, има няколко състезания на по-ниско ниво, както миналата година на шампионат в Турция от 166 участници станах 34-и.”

А участието в Обиколката на България ли е голямата цел? „Това е основното. За да бъде по-конкретен трябва да си много добре подготвен, за да завършиш цялата обиколка. За мен ще е успех за завърша един етап.”

Свързани материали

  • Сакалиев с големи амбиции в колоезденето, мечтае за Обиколката на България Сакалиев с големи амбиции в колоезденето, мечтае за Обиколката на България
  • Сакалиев за Каранга: Прекали, разумен човек няма да постъпи така Сакалиев за Каранга: Прекали, разумен човек няма да постъпи така
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Стойко Сакалиев

Първа лига