Играчите на Ботев предизвикаха истинска еуфория в пловдивско училище

Огромна вълна от положителни емоции предизвика гостуването на футболисти на Ботев в пловдивско училище, с което бе поставено началото на серия от посещения на "жълто-черните" в учебни заведения в града. Кампанията за срещи с учениците стартира от ОУ "Васил Левски", намиращо се в непосредствена близост до ст. "Христо Ботев".

Ботев излезе във ваканция до 5 февуари

Ден след последния официален мач на отбора за годината, четирима представители от ятото на "канарчетата" - Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Лазар Марин и Стивън Петков, предизвикаха истинска еуфория сред малчуганите с появата си в двора на учебното заведение. В продължение на около един час футболистите се снимаха с децата, раздаваха автографи и поиграха футбол с хлапетата. 

Специален подарък получи един от възпитаниците на училището - Деан Юруков. 9-годишното момче е родено с рядкото заболяване артрогрипоза, но демонстрира изключително силен дух в процеса на своето израстване, който трябва да служи за пример на неговите връстници. 

До края на учебната година футболисти от представителния отбор на "Ботев" ще посещават периодично различни пловдивски училища, като целта на Клуба е подрастващото поколение да бъде приобщено към ценностите на спорта и активния начин на живот.

Страхотната атмосфера от гостуването на "Ботев" в ОУ "Васил Левски" може да видите в прикаченото видео и галерията към статията.

 

Свързани материали

  • Виана напуска Ботев: След Нова година ще играя в друг отбор Виана напуска Ботев: След Нова година ще играя в друг отбор
  • Стивън Петков: Миналата година Ботев показа докъде може да стигне за Купата Стивън Петков: Миналата година Ботев показа докъде може да стигне за Купата
  • Ботев ще посрещне Коледа с полуфинал под елхата Ботев ще посрещне Коледа с полуфинал под елхата
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Лъчезар Балтанов Ботев Тодор Неделев

Първа лига