Нападателят на Ботев Пловдив Фернадо Виана със сигурност напуска отбора през зимния трансферен прозорец. Новината съобщи самият той пред "TribunaPlovdiv.bg". Бразилецът остана на резервната скамейка по време на целия мач от 1/4 финалите за Купата на България срещу Литекс, завършил с победа от 5:0 за "жълто-черните".

Киров: Има оферта за Виана

"Радвам се, че бях в Ботев. Ще започна следващия полусезон в друг отбор. В момента не знам в кой отбор ще играя, но има оферта към мен. Ако нещата се развият добре, ще премина в друг клуб. Тук беше изключително хубаво за мен. Надявам се отборът да има успехи и да радва тези фенове", призна Виана. 

"За мен престоя ми тук беше много специален. Феновете подкрепят отбора с голяма страст. Наистина е надявам Ботев да печели титли и купи", допълни той.

Ботев ще посрещне Коледа с полуфинал под елхата

"Вече се сбогувах с моите съотборници. Това беше наистина една обединена група, за която е чест да играеш. За мен бе специално феновете да скандират името ми. Радвам се, че влязох в сърцата на феновете. Те също влязоха в моето", каза още футболистът.