След достойното представяне на Етър срещу ЦСКА в мача на 30 септември, който завърши с равен резултат 2:2, интересът към великотърновския отбор нарасна още повече. 

За феновете, които искат да разберат повече за мача с "червените" и за предстоящите изяви на любимците си, спортният клуб Seven във Велико Търново организира специална среща със старши треньора на етърците Станислав Генчев и нападателите Алиуне Бадара и Иван Стоянов на 3 октомври в 19:00 часа.

“Искаме да поздравим момчетата за отличното им представяне напоследък и да им пожелаем успех и в предстоящите мачове с Левски и Лудогорец. Който желае, нека заповяда на срещата с тях”, призова Емил Йорданов, основател на спортния бар и председател на фен клуба на Манчестър Юнайтед в България.

10 000 зрители на стадион „Ивайло“ в старопрестолния град наблюдаваха двубоя между етърците и ЦСКА. Мачът беше част от 11-тия кръг на Първа лига и спечели на Етър осмо място с актив от 12 точки.

Срещата със звездите на Етър е само началото на серия от тематични вечери, посветени на спорта, изкуството, театъра, киното и музиката в старата ни столица. 

Oрганизаторите обещават много изненади за новия сезон, а момчетата от великотърновския отбор тръпнат в нетърпение да се срещнат с феновете си утре в 19:00 часа.