Футболистът на Левски Антонио Вутов се извини на съотборниците си за червения картон, който си изкара в 55-ата минута на срещата с Черно море от 24-ия кръг на Първа лига, завършил при резултат 3:2. Иначе Вутов вкара първия гол в срещата, извеждайки тима си напред в резултата.

Левски би с 10 Морето в ярка голеада със спорни моменти

“Искам да се извиня на съотборниците си, че направих тази глупава постъпка, която ми костваше изгонването и отборът остана с 10 души”, каза Вутов.

“Относно мача, в началото имахме две положения, не можахме да ги вкараме. След това отбелязахме. Получи ни се мачът. Имахме скорост, бързо подавахме топката. Отборът на Черно море просто си беше оставил малко повече пространства и ние сме възползвахме”, допълни той.

Илиан Илиев: Разочароващо е, че други хора решават мачовете

“Като играя на моята позиция, втори нападател или нападател, се чувствам много по-добре. Може би ще започна да отбелязвам повече голове и да бъда по-полозен на отбора”, коментира още Вутов.

“В никакъв случай не сме се отказали от титлата. Докато имаме шансове, ще се борим. Наблягаме на всеки мач, защото всеки един е важен. Накрая като теглим чертата ще видим къде Левски ще попадне”, завърши футболистът.