Президентът на Славия Венци Стефанов не беше разочарован от загубата на тима от ЦСКА-София на Националния стадион с 0:1. Той е доволен, че "белите" са играли предимно със свои юноши, които са отстъпили пред опита на чужденците на противника. 

"Всичките 7-8 деца в отбора са минали през Владо Иванов, надявам се той да си е извадил поука как да се представим в следващия мач. ЦСКА има 7-8 чужденци с много по-голям опит от нашите момчета. Но аз се надявам, че тези младоци скоро ще си заслужат местата не само в Славия. Иванов има пълен картбланш", заяви Стефанов и започна с традиционните си оплаквания, че на отбора му не се помага от държавата. 

"Започва време разделно за всички, не само за политиците. Какво по-точно имам предвид ли? Бъдещето ще покаже. Все пак всички искаме да живеем в нормална държава с нормален футбол. Трябва да престане за едни държавата да е майка, за други да е мащеха. Това са нещата", заяви Стефанов и продължи с базата на националния отбор. 

"Базата на националния отбор трябва да оценим, че е нещо направено, благодарение на Боби Михайлов и неговия авторитет. На други клубове се дадоха от държавата по 6-7-8 млн., за Славия нямаше нищо. Базата е едно прекрасно съоръжение, което моите внуци и вашите деца да я ползват", добави Стефанов.

"Навремето подкрепихме Иван Славков, защото нямаше по-добър, сега и Боби Михайлов прави всичко по силите си. От него не зависи кой отбор какви пари ще получи, не търсете телето под коня, другаде е заровено кучето. Само не може за едни да си майка, за други мащеха", сподели още Стефанов и даде оценка на президента на БФС Боби Михайлов. 

"Ако сте решили да биете Боби Михайлов, кажете му, аз нямам такова намерение. Дайте едно предложение за негова смяна и ако трябва да се обединим около тази фигура. Намери се един човек, който промени нещата в политическия елит, дай Боже да се намери по-добър от Боби Михайлов да води футбола. Засега обаче няма", завърши босът на Славия.