Главният съдия на мача Славия - Левски Станислав Тодоров е бил заплашван сериозно от президента на "белите" Венцеслав Стефанов, научи Гонг. Случката е станала на почивката на най-старото столично дерби навръх националния празник 3 март, завършило с класическа победа за "сините".

Босът на "белите" е слязъл в тунела на Националния стадион "Васил Левски" на почивката с група от 4-5 човека и е поискал на висок тон обяснения от съдийската бригада за техните отсъждания.

Отправените заплахи към рефера от Шумен били за "унищожаване" и "изхвърляне от съдийството", споделиха за Гонг очевидци на грозната случка. До физическа саморазправа не се е стигнало, благодарение на полицаите намиращи се в тунела.

Венци Стефанов: Всички да знаят - срещу Левски ги чака клане!

Инцидентът е бил описан надлежно в докладите на делегата и потърпевшия Станислав Тодоров. Очаква се Дисциплинартата комисия към БФС да бъде безкомпромисна към виновните за случилото се.

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов, който е член на Изпълнителния комитет към БФС призна след мача, че е слизал в тунела на Националния стадион: "На почивката видях съдията на стълбите и му казах, че това е престъпление, което върши. За което със сигурност ще бъда наказан. Не мога да мълча. Никога. Няма да мълча и сега. Не сме искали нищо друго освен обективно съдийство, пък който е по-добър, да победи."

Левски се забавлява срещу Славия, Мариани с магически гол