Старши треньорът на Дунав Веселин Великов отдаде загубата с 1:2 от Верея на пропуските на своите футболисти и на съдийските отсъждания на Георги Димитров, който според него е повлиял много на крайния резултат.

Верея изпепели "драконите" в самия край

"Едно перфектно първо полувреме, изтървахме три стопроцентови ситуации, можеше да си решим мача. Второто полувреме и ние сме си виновни, но много повлия и главният съдия за неговите отсъждания в наша и тяхна полза, повече бяха в наша", заяви Великов.

"За мен имаше червен картон на Здравко Илиев, удари без топка наш футболист, той му даде жълт картон, необяснимо за мен. Имаше много такива ситуации. Юли Ненов изтървя второто сам срещу вратаря, после Митко Георгиев изтърва. Както сме си виновни ние, така и главният съдия допринесе много за тази загуба."

"Изтървахме, този мач имахме 5 стопроцентови ситуации за гол. Просто трябва да работим много в завършващата фаза. Пак казвам, ние сме си доволни до голяма степен, но и главният съдия повлия."

"Ние сме си виновни само за тези пропуски, надявам се, че отборът на Дунав ще излезе от тази дупка и ако играе така, мисля, че ще излезе бързо."

Относно новото бразилско попълнение, Великов коментира: "Тренира от 6 дни с отбора, сега има мач за Купата във вторник, ще играят повече от момчетата, които не са играли досега и сигурно и той ще играе като титуляр".