Наставникът на Верея Илиан Илиев беше доволен от представянето на играчите си при победата над Дунав 2:1, но отправи критики към ръководството за неяснотата, която е обвила клуба във финансов аспект. Според него, съвсем скоро трябва да стане ясно какво ще се случи със старозагорци.

"Ние за пари няма да говорим, утре или в понеделник трябва да стане ясно какво правим, така не може да продължава. По принцип, като има проблем ти се опитваш да го разрешиш, а не му обръщаш гръб", заяви Илиев пред DIEMA.

"Питайте тях дали имат желание, не мен. Аз няма да коментирам, доволен съм спортно-технически от този мач. Много трудно е да се настроиш за 7-8 минути и да обърнеш мача. Затова благодаря на момчетата", сподели още треньорът и коментира двубоя.

"Не влязохме добре в мача, малко отпуснати бяхме. Това трябваше да променим, желанието и държанието. Знаех, че можем да победим, особено срещу един много неприятен като гост съперник като Дунав", продължи треньорът.

"Играят много директен футбол, имат си изграден стил, създадоха ни трудности. Полувремената ги разделихме - първото за тях, второто за нас. Като цяло, ние трудностите не ги срещаме толкова на терена, срещаме ги на организационно ниво в клуба", сподели още Илиев и похвали момчетата си за мъжеството им.

"За тези три месеца, в които работим с футболистите, аз научих за тях, че са мъжки момчета. Вярно, невинаги ни се получават нещата, но откъм желание след почивката показахме как трябва да изглеждаме във всеки двубой", добави треньорът и продължи с анализа.

"Ние така сторихме, на почивката можехме да губим и с много, но ние излязохме и потърсихме решение на проблема и го намерихме. Казах на футболистите след мача, че показаха желание да обърнат мача. При 1:1 можеха да ни вкарат, но те показаха желание и обърнаха всичко. Това искаме и от ръководството, да видим желание", завърши Илиев.