Играчът на мача между Дунав и Верея беше Юлиян Ненов от състава на загубилите. Той се отличи с единственото попадение за русенци при 1:2 и затова получи бутилката шампанско от читателите ни. Но той обяви, че е готов веднага да я смени за актив от самия двубой.

"Без да се замислям разменям бутилката шампанско за точка или три. Не мога да осмисля как загубихме този мач. Първото полувреме имахме три чисти положения, освен гола, през второто имахме още 1-2 ситуации. Те с две атаки ни вкараха два гола и логично загубихме", заяви Ненов пред DIEMA и сподели, че е вдигнал самочувствието си с това попадение.

"Когато вкарам гол, се опитвам още в следващия мач да го повторя. Всеки гол ми вдъхва самочувствие и се надявам да продължавам. Направих и пропуск, исках да обърна ъгъла за вратаря, но милиметри не ми стигнаха. Има го във футбола, какво да направя", заяви Ненов и отдаде слабите резултати на "драконите" на липсата на късмет.

"Разбирателството между всички нас е на високо ниво, може би не ни достига късмет. При 1:1, ако бях вкарал, всичко приключваше. Но футбол, случва се, затова е най-интересният спорт."

"Още миналия сезон си казахме, че ще се борим за оцеляване. Може би сега трябва да го затвърдим, но още е много рано. Трябва да се вдигнем по най-бързия начин и да го забравяме този мач", завърши Ненов.