Преговорите между Левски и атакуващия полузащитник Ривалдиньо продължават, а в Румъния направиха разкриха точния размер на възнаграждението, което „сините” предлагат. Изданието digisport.ro твърди, че родният гранд предлага на 22-годишния футболист месечна заплата от 10 хиляди евро.

Синът на Ривалдо в София, Левски иска да види дали е счупен

За да има някакъв шанс за трансфер обаче трябва да е налице едно доста важно условие. Левски е готов да плаща въпросното възнаграждение на Ривалдиньо единствено ако той разтрогне договора си с румънския Динамо Букурещ, чиято собственост е.

Към момента е ясно, че треньорът Василе Мириуца изобщо няма да разчита на Ривалдиньо. Той и трима други играчи на „песовете” са поставени в трансферната листа.

Шеф в Левски: Не продаваме Мапуку, за Ривалдиньо се спекулира

„Ние трябва да привличаме чужденци, които са по-добри от футболистите, които имаме в Румъния, вместо да се оплитаме и накрая те да тренират индивидуално. Може би някой би могъл да тренира три хлапета едновременно. Свалям шапка на бащата на Ривалдиньо, а колкото до самия Ривалдиньо… Ще се въздържа”, коментира наставникът на Динамо Букурещ.