Бразилският нападател Ривалдиньо е пристигнал инкогнито в София. Това е информация на водещото румънско издание "Диги Спорт", според което южноамериканецът е в столицата ни, за да преговаря с Левски. 

Синът на Ривалдо идва в Левски

Медията твърди, че той е дошъл по изричното настояване на ръководството на "сините", но преди да се пристъпи към каквото и да било, трябва да премине медицински прегледи. Ако те са наред, ще му бъде предложен договор. 

Ривалдо пощуря от кеф след гола на сина си

Явно столичани не искат да се опарят и да се обвържат със "счупен" играч. По подобен начин те процедираха и с юношата на ПСЖ Ервен Онженда, който първо мина кратък пробен период, в който се видя, че е с травма, която няма да му позволи да играе скоро и беше отпратен без договор. 

12 синове на известни футболисти, които могат да надминат татковците си

Ривалдиньо съвсем доскоро е бил в игрови ритъм, така че едва ли има сериозно проблеми, но явно в Левски искат да се застраховат. По всичко изглежда, че бразилецът е разтрогнал договора си с Динамо, поне ако се съди по последните думи на наставника на гранда от Букурещ Василе Мириуца. 

"Отказах се от Ривалдиньо, защото имам друг играч предвид за нападението си. Той имаше проблеми, беше ядосан, а аз имам нужда от бойци, които ще се борят до последно за отбора и затова го освободих", заяви Мириуца пред изданието. 

Ако се разбере с Левски, синът на бразилската легенда Ривалдо ще получава по 10 хил. евро на месец на "Герена". В Румъния той е прибирал с 20% по-малко от тази сума.