Финансовият директор на Левски Красимир Иванов призна, че в клуба са пристигнали оферти за нападателя на "сините" Жуниор Мапуку.

"Оферти за Мапуку има, но ние няма да го продаваме. Това, което се пише за бразилския футболист Ривалдиньо е в сферата на спекулациите. Той не е идвал в София на прегледи. Нямаме оферти за други футболисти от нашия отбор. Преговаряме с различни играчи. Транферният прозорец в Европа е отворен, а в Българие все още не е, така че ни чака интересен месец и половина", коментира Иванов.

"Преговори се водят, бяхме набелязали доста играчи, но трябва да има желание и от двете страни. Тези, които сме взели не сме имали съмнения дали да ги вземем, имало е футболисти, които са ни отказвали, имало е и такива, при които клубовете са били причина за провал на преговирите", каза Иванов. 

"Спокойно започна годината, имаме доста задачи да решаваме. За изминалата календарна година ще покрием изискванията за лицензиране. Първите две контроли бяха фиксирани преди заминаването, останалите са отворен вариант, дали сме на ръководството да избере какъв тим съперници искат. За Купата футболистите ще дадат всичко от себе си, за нас Купата е най-правия път към трофей, надяваме са успеем на полуфинала, такъв е жребият, труден и интересен, надявам се футболът да надделее. Знаем вижданията на г-н Роси, клубът и спортно-техническото ръководство работят заедно", коментира още шефът на Левски.