След два дни за размисъл и възстановяване, футболистите на ЦСКА започнаха подготовка за предстоящия мач от третия кръг на първенството в Първа професионална лига, пише официалният сайт на клуба.

"Червените" гостуват в неделя (30 юли) от 18:45 часа на Ботев в Пловдив.

Само съдията ли попречи отново на ЦСКА срещу Лудогорец?

След лошия старт на първенството и спечелена само точка от първите два мача, футболистите на Стамен Белчев са задължени да покажат друго лице и да спечелят мача в Коматево, за да зарадват многобройните привърженици, които за пореден път доказаха че стоят твърдо зад отбора.

В заниманието тази сутрин на базата в Панчарево се включиха само футболистите, които по-рядко получават шанс за изява от началото на първенството. Във втората тренировка за деня ще се включат и играчите, които взеха участие в мача с Лудогорец.

42 фаула в голямото дерби! Това ли е футболът?

Утре (26 юли) ЦСКА ще изиграе контрола с Царско село. Проверката ще започне в 10:00 часа на базата в Панчарево.

В контролата старши треньорът на армейците Стамен Белчев ще заложи предимно на футболистите, които по-рядко получават шанс за изява в официалните мачове на ЦСКА. Срещата ще бъде и последен тест за каращия проби в отбора френски полузащитник на Бордо Юнес Каабуни. След двубоя Стамен Белчев ще вземе решение дали футболистът заслужава да подпише договор с ЦСКА.