Появата на нов силен играч отлага продажбата на Кирил Десподов, която явно ще стане факт в последните часове на трансферния прозорец, затварящ на 31 януари.

Английският Уест Хем влиза в наддаването за звездата на ЦСКА и то явно с много сериозна ставка, съобщава "Труд". Индикация за нови обстоятелства по трансфера дава промяната в плановете на „червените“. 

Милан отказа един от кандидатите за Десподов

Очакваше се столичният гранд да обяви този понеделник новия клуб на Футболист №1 на България след близо 3 месеца преговори с половин дузина отбори. В рулетката на трансфера се завъртяха английските Уотфорд и Кардиф, както и италиански, холандски и белгийски тимове.

Клуб от Висшата лига и два от Чемпиъншип искат Десподов

Клубът от Уелс спешно търси нов нападател след трагедията с аржентинеца Емилиано Сала, изчезнал заедно със самолет над Ла Манша.

Кирил Десподов: Защо да не отида в Англия?

ЦСКА пази абсолютна конфиденциалност относно преговорите. Английски мениджър, който работи с Уест Хем, е от вчера в София. Британският клуб вече е работил със собственика на ЦСКА по времето на славния мениджър Хари Реднап. Тогава Гриша Ганчев продаде от Литекс на лондончани Светослав Тодоров, а Радостин Кишишев изкара проби в тима преди да заиграе във Висшата лига.

Десподов сияе до своята дама