УЕФА с нов сигнал за "черно тото" у нас, два отбора с глоби

Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз разпространи съобщение от УЕФА, в което се казва, че Европейската футболна асоциация за втори път сигнализира, че има съмнения в отбори от Втора лига, че уговарят мачове, пише в сайта на футболната ни Централа. 

Разследват Монтана - Славия за "черно тото"

Става дума за Несебър и Оборище (Панагюрище), които запазиха местата си във Втора лига и през новия сезон. Двата клуба са с наложени глоби по 10 хиляди лева. 

Петима играчи на Локо Пд свидетелстват за "черно тото"

По сезиране на ДК от Експертът по почтеността при БФС, Дисциплинарната комисия на БФС взе следните решения: 

- За второ официално уведомление от UEFA за съмнения за предварително уговорени резултати от футболни срещи, на основание чл.46, ал.6, б. а/ от ДП 2016/2017 г. ДК наказва ПФК Несебър (гр. Несебър) с имуществена санкция в размер на 10 000 лв. 

- За второ официално уведомление от UEFA за съмнения за предварително уговорен резултат от футболна среща, на основание чл.46, ал.6, б. а/ от ДП 2016/2017 г. ДК наказва ФК Оборище (гр. Панагюрище) с имуществена санкция в размер на 10 000 лв.

Свързани материали

  • Разследват Монтана – Славия за черно тото, разпитват играчи Разследват Монтана – Славия за черно тото, разпитват играчи
  • Петима играчи на Локо Пд ще свидетелстават за Петима играчи на Локо Пд ще свидетелстават за "черно тото"
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
БФС Несебър Оборище Панагюрище УЕФА

Първа лига