Председателят на Тръст „Синя България“ Илия Козарев разкри, че до края на годината Сектор А на стадион „Георги Аспарухов“ няма да има козирка. Козарев сподели, че това е разкрил босът на „сините“ Спас Русев по време на срещата си с организираните фенове. Собственикът на тима от Герена е добавил още, че е провел консултации със строителни фирми, които са му заявили, че при така завареното положение е по-лесно да се срути всичко и да се започне отначало, пред това да тепърва да се изгражда конструкция за козирка.

Русев постигнал важни споразумения със строителите на Сектор А

„Няма да има козирка до края на годината. Скъпо съоръжение излиза тази козирка. Господин Русев вече е направил консултации с фирми-строители на стадиони, които са му казали, че това нещо е по-добре да се бутне и да се направи наново. На този етап решение – няма да се прави сега. Предстоят консултации с фирми, консултанти. Знаете, че предстоят още много инвестиции“, коментира Козарев.

Русев поканил Тръста в изготвянето на бъдещата стратегия на Левски

На свой ред, членът на Управителния съвет на Тръст „Синя България“, Васил Колев добави: „Това звучи много скандално, но има само един проблем – не може да се започне строеж на нещо, без осигурено финансиране. Строеж не се прави така“.

Диана Иванова: Левски няма задължения към футболисти и служители

„Ако утре някоя от фирмите си предяви вземанията за стадиона, може да блокира клуба. Но Спас Русев е подписал договори за разсрочено плащане. Поне за 10 години всичко ще е наред“, успокои Илия Козарев.  


Ако си решил да присъстваш на мача между Лудогорец и Левски, не пропускай възможността да споделиш изживяванията си с Gong.bg. Качи свои видео и снимки от моменти, които са те впечатлили в социалните мрежи придружени с #фенсектор и #fansector, а ние ще направим още много фенове съпричастни на твоето изживяване. Ние искаме да видим твоята страст! Позволи ни да видим битката между „зелени“ и „сини“ през твоите очи!
#фенсектор и #fansector