Трима футболисти на ЦСКА ще пропуснат първата контрола на „армейците“ в Испания, съобщава официалният сайт на клуба. Милчо Ангелов, Александър Конов и Ангел Лясков няма да бъдат на разположение на наставника Стамен Белчев.

Ангелов и Конов лекуват простудно заболяване. Лясков пък получи лека травма на вчерашната тренировка на отбора и наставникът на „червените“ предпочита да не рискува с неговото включване в игра.

Срещата между ЦСКА и Локомотив Москава е днес от 17.00 часа. Ще може да я проследите в Gong.bg, по DIEMA SPORT 2 и по GONG PLAY.

Сайтът на тима от Българска армия напомня, че "железничарите" са основани през 1923-а година и са един от традиционните клубове в Русия. Във витрината си те имат две титли на Русия, две купи на СССР и шест Купи на Русия. Локомотив е и двукратен носител на Суперкупата на Русия. В текущото първенство на Премиер лигата московските „железничари“ заемат десето място във временното класиране. За Локомотив това ще е трета проверка в Испания.

„Червените“ пишат още, че на сайта на Локомотив Москва се е появил материал, който представя успехите на „армейците“ през годините.