Двама футболисти в лагера на ЦСКА са повалени от вирус, а единият от тях пропуска утрешната контрола с Локомотив (Москва), първа на тима на лагера в Испания. 

Халфът Петрус Бумал вече се чувства по-добре, но може би няма да започне като титуляр. Със сигурност отпада нападателят Милчо Ангелов, който е с температура и болки в гърлото и гърдите. Ангелов имаше нещастието да пристигне в Испания с невъзстановен глезен. Сега там болката я няма, но пък вирусното заболяване ще отложи още връщането му на терена.

Първата контрола на "армейците", която ще бъде излъчена по Диема-2, ще се играе близо до Малага - срещу руския Локомотив Москва. Мачът ще започне в 17:00 часа българско време. След това отпадна контролата с китайския Чункин Лифан, но пък за края на лагера има азиатски съперник- Сувон Блууингс.

В същото време играчите на Стамен Белчев, шокирани от снега в Испания, запълват времето си с игри на компютъра на мениджърската игра ФИФА Чемпиъншип. За да има по-голяма тръпка и отборност, футболистите играят по двойки.

Сериозен конкурент на всички е тандемът Станислав Манолев - Божидар Чорбаджийски, който се бори здраво с младока Стойчо Атанасов и Александър Дюлгеров. Учудващо на добро ниво се представят дебютантите в електронната ФИФА Румен Руменов и Милчо Ангелов./БТА