Старши треньорът на Левски Елин Топузаков остана доволен от представянето на своя отбор в последната контрола в Кипър – 1:1 срещу Партизан.

Левски изпусна успеха срещу Партизан

“Като цяло съм доволен от представянето на всички, които взеха участие. Изглеждахме солидни в отбрана, имахме идея в атака, пропуснахме положения, но за мен беше важно да има динамика, да усетим ритъма. Това е причината да направя само три смени, за да изкарат някои хора 90 минути и да виждаме добър ритъм и динамика, както казах”, заяви Топузаков пред клубната телевизия на „сините“.

“Това е наша стара слабост, ще работим върху този елемент със завършването. направихме наистина добри атаки. Естествено, че разнообразието и гъвкавостта в атака ни отвори тези шансове, които имахме в мача. Държахме сигурно и търпеливо топката, това, което искам да виждам като стил на игра на нашия отбор.”

“Винаги има какво да се желае и какво да се подобрява. Имаме нови попълнения, те трябва да привикнат и да се стиковат с останалите съотборници, винаги е малко времето. На един треньор никога не му стига времето, но няма да се оправдаваме. Ще се опитваме с времето да изглеждаме все по-добре. важното за мен е, че футболистите изглеждат все по-добре. Те осъзнават и разбират какво се иска от тях като задачи по терена. Това беше целта на мен и моят щаб.”

“Ние сме готови дотолкова доколкото се готвим за всеки един мач, който предстои. За да имаме шанс за титлата, трябва да чакаме грешки на прекия ни протуивник. Важното е ние да не допускаме такива, за да сме близо и да ги държим под напрежение. Левски не се отказва никога и ще се борим за възможно най-добро класиране”, допълни Топузаков.