Старши треньорът на Берое Александър Томаш засипа с похвали футболистите, целия треньорски щаб и всички, работещи в старозагорския клуб след победата с 5:1 над Септември в мача от 19-ия кръг на Първа лига.

Берое едва побра в петолинието симфонията си срещу Септември

“Единственият ключ за успеха срещу Септември са футболистите. Отдадени са, работят. Вече са наясно в какъв отбор се намират. Знам, че можем много повече, но наистина днес момчетата се раздадоха. Трябва да продължаваме по този начин”, каза Томаш.

“В България сме свикнали да изпадаме от едната крайност в другата, но мисля, че завършихме с мачовете си пред домакинска публика през тази година, по начина, по който тя заслужава. Публиката заслужава да вижда такъв обтор. Стремим се, даваме всичко от себе си. Не всеки път ще се получава, но търпението е едно, желанието, искането, амбицията, съвсем друго. Адмирации за футболисите, за всички които взимат участие в тренировъчния процес, които играха днес, за младите момчета, които имат бъдеще, за един Камбуров, за когото нямам какво да кажа повече, за един Иван Иванов, който може много повече в главата си, предвиждайки ситуациите. Ясно е, че си има някакви проблеми. Но това, което правят абсолютно всички футболисти, подчинявайки себе си и феновете на отбора, е похвално”, допълни той.

Митов: Детски грешки, като сме с топката, сме разградени

“Старозагорската публика и феновете на Берое искат да виждат отбора им да атакува. Искам да похваля всички в клуба Берое. Хората, които работят и не са на терена, защото всеки един подчинява себе си на идеята и се опитва да направи едно истинско семейство и това е пътят и начина”, заяви още наставникът на старозагорци.

“Ние сме едно бебе на 7 месеца в момента. На всеки му е ясно, че тепърва прохождаме. Не трябва да се изпреварват събитията. ЦСКА е отбор, който си е заслужил уважението. Постигнал е много в България и чужбина. Аз съм убеден, че всички, които са в отбора, от чистачката до собствениците, правим всичко възможно отборът да изглежда още по-добре”, завърши Томаш.