Наставникът на Септември Николай Митов беше крайно разочарован от представянето на тима си в мача с Берое. В него столичани паднаха с 1:5 и бяха безобразни в защита, а самият специалист отличи именно пропуските в отбрана за тази развръзка.

"Много елементарни голове пуснахме, детски грешки в защита. Като се развие така мачът, падаш с 0:2, и всичко тръгва в друга посока. Елементарни грешки, неопитност. Не обичам да се оправдавам, но в А група не можеш да правиш такива грешки", заяви Митов пред DIEMA SPORT.

Той изрази интересното мнение, че тимът му става "разграден" в защита, в момента в който играчите вземат топката за по-дълго време и се втурнат напред.

"Аз знам къде са ни проблемите, просто когато почнем да играем повече с топката, малко сме разградени. И тогава допускаме тези пропуски, които нямаме право да го допускаме", добави Митов и обеща, че след паузата тимът му ще изглежда по-добре.

"В последните мачове сами си вкарваме голове. Срещу Славия като ни вкараха, вече всички знаеха, че ще ни вкарат още голове. Сами си вкарахме три гола. Със сигурност след подготовката няма да изглеждаме така, лошото е, че сега ги допуснахме след една хубава серия и паднахме с 1:5", завърши треньорът на Септември.