Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов не скри разочарованието след изненадващото нулево равенство на “Армията” с Пирин (0:0). Един от шефовете на “червените” не спести критиките си към играта на тима в нападение, като намекна, че е възможно дори някои от играчите в редиците на Стамен Белчев да са подценили съперника. Въпреки незадоволителното представяне тази вечер, Стоилов е уверен, че ЦСКА е по-стойностният отбор и ще спечели дербито с Левски следващата седмица.

“Тази вечер единственото, което ни липсваше, беше голът, което, разбира се, не е никак малко. В предни позиции имахме ситуации, които трябваше да изиграем по-добре и да реализираме. Аз съм максималист и винаги има какво още да желая от представянето на отбора. Атаката определено ни изневери. Очаквахме Пирин да играе така. Треньорите добре бяха разузнали съперника. Може би имаше известно подценяване. Това са много важни точки, които няма къде да се наваксат за голямо съжаление”, коментира Стоилов пред сайта на "червените".

“Не мисля, че резултатът тази вечер обаче ще повлияе на представянето ни срещу Левски. Имаме една седмица да се подготвим добре за сблъсъка. Очаквам да е мач като днешния - ние да се опитваме да градим. Всичко опира до това кой първи ще вкара гол. Не трябва да разчитаме на един футболист. Всички в отбора имат характер и могат да допринесат за успеха. Ако сме задружни, ще спечелим. Смятам, че сме по-добрият отбор”, допълни още главният мениджър на ЦСКА.