Българската футболна легенда Христо Стоичков има основна заслуга за трансфера на Антон Недялков от ЦСКА в американския Далас за сумата от 1,5 милиона долара. Камата е съдействал с контактите си в САЩ, а скаутите на клуба са изгледали доста мачове на "червените" и изявите на бранителя.

"ЦСКА отново показа, че е марка №1 в българския футбол. Ние сме най-разпознаваемата емблема по света. С трансфера на Антон ЦСКА стана част от най-бързо развиващата се футболна лига в света, каквато е Мейджърлигата. Сигурен съм, че Недялков ще се представи на отлично ниво. Бил съм му треньор, още когато беше на 15 години. Много кадърно момче с огромен потенциал", коментира Стоичков пред в. Труд.

"Антон ще е доказателство за класата на ЦСКА. Поздравявам ръководството и феновете за отличния край на годината. Всички бяха като едно цяло и затова заслужаваме да празнуваме червена Коледа. Пожелавам здраве на всички българи", коментира още Стоичков.

"Влизам в цял нов свят. Не знам много за Далас, но разбрах за невероятната база и феновете. Надявам се с мен отборът да продължи да печели", заяви Недялков.