Техническият директор на ФК Далас Фернандо Клавихо не спести суперлативите си за Антон Недялков, който е най-новото попълнение на отбора.

ЦСКА продаде за солидна сума свой национал в САЩ

Клавихо сподели, че е наблюдавал внимателно българския национал. Според него вече бившият играч на ЦСКА притежава голям футболен интелект, ще се приспособи бързо и ще помогне много в отбранителните действия на отбора, а и в изграждането на атаките.

"Различен е, бърз е. Има уникално движение, влиза навътре. Играе за националния отбор на България, в много добри турнири в Европа, той ще бъде добра придобивка за Далас през 2018. Радваме се, че се споразумяхме", заяви ръководителят.

"Ще се приспособи добре. Има футболен интелект. Той може да играе и да променя начина на атака много бързо със своите ляв и десен крак, но в същото време може да отива напред и се справя добре при статичните положения."

"Той е повече от защитник, не е един от тези бекове, които тичат по крилото през цялото време. Може да се защитава добре, а това е нещо, с което не се справихме добре в края на сезона и искахме да подобрим", обясни още Клавихо.

Антон Недялков: Това е цял нов свят пред мен