Помощник треньорът на ЦСКА Стефан Генов сподели очакванията си за двубоя с Витоша Бистрица от 19-ия кръг на Първа лига. Той е категоричен, че “червените” няма да подценят съперника и ще изиграят мача по най-отговорния начин.

Белчев с 18 за Витоша, Каранга пропуска двубоя

Треньорът коментира и факта, че голмайсторът на “армейците” Фернандо Каранга пропуска утрешния мач заради наказание след получени 5 жълти картона. Според него в отбора има достатъчно футболисти и всички в щаба вярват, че който и да получи шанс за изява - ще оправдае доверието, което му е гласувано.

 “Очаквам да изиграем мача с Витоша по най-отговорния начин. Не подценяваме противника. Виждате, че те вече играят по съвсем различен начин. Смениха стила на игра и това им носи успех, макар и частичен. Направиха равен с Левски. С Локомотив Пловдив дори имаха ситуации, в които можеха да стигнат до победата, така че ние трябва да го изиграем този мач съвсем отговорно”, каза Генов.

10 лева струва билетът за мача Витоша - ЦСКА

“Предполагаме, че Витоша ще играе доста затворено. Цяла седмица се готвим с намерението, че само ще се бранят. Имаме си една рецепта. Вярвам, че ще се справим, въпреки че ще е трудно”, допълни той.

“Футболистите са възстановени от последния мач срещу Септември. Успяхме да използваме време за възстановяване. Имаме достатъчно хора. Може да има ротации в състава. Натоварването, както за нас, така и за Витоша е еднакво”, каза още помощник-треньорът в ЦСКА.

ЦСКА започна подготовка за мача с Витоша

“Имаме достатъчно футболисти, които да заменят Фернандо Каранга. Смятам, че когато гласуваме доверие на даден играч, може да се справи със ситуацията. Не сме зависими от нито един футболист, който и да е той”, категоричен е Генов.