Едно от новите попълнения на Етър Велико Търново Мартин Станкев заяви, че имал добри моменти във великотърновския тим и се надява те да се повторят. Халфът, който е роден на 29 юли 1989 година, е единственият от шестимата нови, който вече е играл на стадион „Ивайло“. Той е бранил цветовете още на Спортист Своге, Марек, Вихрен Сандански. През 2011 г. бе привлечен в Етър 1924, в който игра година и половина и имаше определен принос за влизането в елита. После бе титуляр в Банско от 2013 до 2015 г., а оттогава досега бе в Славия, откъдето отново се завърна във Велико Търново.

Юноша на Ювентус на приби в Етър

„Играл съм в Етър, обстановката ми е позната. Досега бях в Славия, където договорът ми свърши. Имах там много добри момени и се надявам и тук да имам такива моменти, които съм преживял и преди няколко години, когато отново обличах виолетовия екип”, каза Станкев пред клубния сайт.

В Етър доволни: Алвеша ни избра пред конкуренти

„Поздравявам Етър за влизането им в Първа лига, феновете от Велико Търново и разбира се, футболистите. Надявам се да се утвърдим в Първа лига като добър отбор, и най-вече да играем добър футбол”, добави Мартин Станкев.