Скандалът с диктора донесе наказание на ЦСКА

Един от най-дискутираните моменти след мача между ЦСКА - Лудогорец, след спора около двата гола на гостите, бе фактът, че по време на второто полувреме на мача дикторът на стадиона обяви по уредбата, че попаденията на Лудогорец са от явни засади.

В лагера на шампионите обявиха след двубоя, че това е абсолютно недопустимо, докато ръководителите на "червените" не бяха на същото мнение.

В крайна сметка обаче според Дисциплинарната комисия към БФС взеха решение да накажат ЦСКА с парична глоба от 5000 лева като причината е "неспазване на чл.54 от ДП на ФИФА и инструкциите на УЕФА за употреба на озвучителната уредба на стадиона".

Ето пълният текст на решението: "За нарушения на чл.4 от ДП /2016/2017/ във връзка с чл.6, ал.8 от ДП /2016/2017/ - неспазване на чл.54 от ДП на ФИФА и инструкциите на УЕФА за употреба на озвучителната уредба на стадиона, на основание чл.6, ал.7 ДК наказва ПФК „ЦСКА-София” гр. София с имуществена санкция в размер на 5000 лева."

Огромни наказания за ЦСКА след мача с Лудогорец, затварят и сектор

Свързани материали

  • Огромни наказания за ЦСКА след мача с Лудогорец, затварят и сектор Огромни наказания за ЦСКА след мача с Лудогорец, затварят и сектор
  • УЕФА с писмо до БФС: Без ЦСКА в Европа УЕФА с писмо до БФС: Без ЦСКА в Европа
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
ЦСКА Лудогорец

Първа лига